Компанія ПрофіШеф

Київ 02000, вулиця Радищева, 12/16
Контактна особа: Сергей
Поділитись

Про компанію

Комплексне оснащення об'єктів харчування та торгівлі від компанії «ПрофіШеф».

Наша компанія займається продажем професійного обладнання для кафе, барів, ресторанів, їдалень, точок фаст-фуд, а також обладнання для пекарень та пралень.

Ми вітаємо Вас на нашому сайті та будемо раді співпраці! Якщо Ви працюєте у сфері «HoReCa» і хочете придбати професійне обладнання від найкращих виробників за вигідними цінами, звернулися саме за адресою.



Основні напрямки діяльності нашої компанії:
Комплексне оснащення та проектування:
- Ресторани, кафе, бари;

- їдальні;

- підприємства швидкого харчування (піцерії, млинці);

- кав'ярні;

- магазини кулінарії;

- Шкільні їдальні.



Продаж професійного обладнання:
- теплове (плити газові/електричні/індукційні, пароконвектомати, печі для піци, гарячі поверхні тощо);

- електромеханічне (м'ясорубки, тістоміси, слайсери, міксери занурювальні/планетарні, куттери, овочерізки, терки, хліборізки тощо);

- обладнання для фаст-фуд та вуличної торгівлі (шаурма, контактний гриль, поверхня для смаження, фритюрниця, чебуречниця, грилі, млинці, вафельниці, лава гриль, коптильні, апарати для виробництва пончиків, солодкої вати, попкорну, хот-догів).

- барне (блендери, соковижималки, міксери, льодокрошувачі, льодогенератори, чаєроздавачі та водонагрівачі, кавомашини, кавомолки тощо);

- пакувальне та вагове (вакуумні пакувальники, пакети для вакуумного пакування, зварювачі, ваги);

- меблі з нержавіючої сталі;

- холодильне (скрині, вітрини, камери холодильні/морозильні, шафи холодильні/морозильні, столи холодильні/морозильні, фризери для морозива тощо).


Ми реалізуємо обладнання перевірених брендів із Туреччини, Італії, Німеччини, Китаю, України та ін. У нашому каталозі є все необхідне для повної комплектації будь-якого підприємства громадського харчування. Ми орієнтовані на довгострокове та взаємовигідне співробітництво з усіма клієнтами.
  • ПОНЕДІЛОК-ПТ: 09:00-18:00

Доставка товару Новою поштою здійснюється лише за умови 100% або часткової (min 100 грн на логістичні витрати) передплати на картку Privat Bank або Mono Bank (без комісії через iBox)
Решту суми замовлення і вартість доставки оплачується клієнтом післяплатою у відділенні логістичної компанії.
Доставка по Києву (таксі)

У нас ви можете оформити доставку за допомогою таксі Uklon. Для цього вам потрібно повністю оплатити замовлення, а також вартість доставки за тарифом служби на момент підтвердження вашого замовлення менеджером.

Вартість доставки – за тарифами таксі Uklon в момент підтвердження замовлення.

Ваше замовлення буде відправлено протягом години після надходження оплати. Далі ви отримаєте смс-повідомлення від служби таксі з трекінгом для відстеження водія з посилкою.

Приймаємо замовлення на відправлення таксі з 10:00 до 15:00.
Доставка "Самовивіз"
За попереднім погодженням

ОПЛАТА НАКЛАДНИМ ПЛАТЕЖЕМ З ЧАСТКОВОЮ ПЕРЕДПЛАТОЮ
Оплата вартості доставки (від 100 грн) на картку, після чого вам відправляється товар післяплатою (у сумі післяплати буде врахована ваша передоплата)
Вам надсилається повідомлення SMS або VIBER з реквізитами для передоплати (від 100 грн і залежить від габаритів та вартості товару). Після підтвердження оплати формується ТТН та надсилається замовлення.
Оплата за реквізитами
Виставляється рахунок на оплату на розрахунковий рахунок ФОП без ПДВ (ПриватБанк). Після отримання оплати вам надсилається товар.
Строк зберігання резерву замовленого товару 3 дні з дня виставлення рахунку (у разі потреби продовження терміну необхідно зв'язатися з менеджером для погодження термінів резерву)
ОПЛАТА НА КАРТКУ ПРИВАТБАНКА
Оплата на картку Приватбанку (З ВАМИ ЗВ'ЯЖЕТЬСЯ МЕНЕДЖЕР

Категорія: Устаткування для сфери послуг

Немає оголошень